Over ons

Welkom bij Dekkers Ledermode, waar kwaliteit en klasse samenkomen. Sinds 1981 een betrouwbare groothandel in alles wat met lederen kleding te maken heeft. Onze reis begon in een schuurtje aan huis in Drunen en heeft ons via Waalwijk uiteindelijk naar Nieuwkuijk gebracht, waar we nu gevestigd zijn. Met de tweede generatie stevig aan het roer en met een sterke focus op leer, zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de branche.

Onze passie voor leer is diep geworteld in ons familiebedrijf. Oprichter Emiel Dekkers, een Waalwijker met een schoenenverleden, volgde een ambachtelijke schoenmakersopleiding en deed ervaring op in een Waalwijks atelier. Zijn fascinatie voor leer heeft geleid tot de oprichting van Dekkers Ledermode in 1981. Emiel begon met het vervaardigen van lederen kledingstukken en al snel groeide zijn bedrijf uit tot een succesvolle onderneming.

De liefde voor leer is overgedragen op zijn zoon Steffan, die al op jonge leeftijd meehielp in het bedrijf. Samen hebben ze Dekkers Ledermode naar nieuwe hoogten gebracht. Als de tweede generatie aan het roer heeft Steffan voortgebouwd op de sterke basis die zijn vader heeft gelegd. En nu staat de derde generatie klaar om hun stempel te drukken op ons bedrijf.

Wat ons onderscheidt, is onze sterke en betrouwbare reputatie. We zijn een gewaardeerde partner van lederkledingfabrikanten uit verschillende landen, waaronder India, Pakistan en China. Hoewel we niet langer zelf produceren, blijven we ons aanpassen aan de tijd en de technologie. We onderhouden goede relaties met onze leveranciers en zijn een van de laatste, oorspronkelijk Waalwijkse ondernemers op het gebied van lederen kleding voor dames, heren en kinderen.

In ons pand op ’t Hoog in Nieuwkuijk vind je een uitgebreide collectie die boekdelen spreekt. Onze rekken zijn gevuld met tienduizend lederen jassen en andere kledingstukken. We streven ernaar om onze afnemers te voorzien van hoogwaardige producten die vakmanschap, stijl en duurzaamheid uitstralen.

Bij Dekkers Ledermode staat de tevredenheid van onze klanten voorop. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen en te adviseren bij het vinden van de perfecte lederen kledingstukken die passen bij jouw stijl en persoonlijkheid. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze leren jas, een trendy accessoire of een uniek stuk voor een speciale gelegenheid, wij bieden een uitgebreide selectie om aan al je wensen te voldoen.

We nodigen je van harte uit om onze showroom te bezoeken!